Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Technieker Stage (Elektrotechnische installaties)

Plaatsingsdatum 18-01-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Wilrijk Antwerpen BE Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 38 Salaris -
Wil je je diploma behalen, werkervaring opdoen bij een stabiel, hard groeiende topspeler in de security? Dat kan bij BigBrother!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Gedurende een stageperiode bij BigBrother ga je ervaring op doen als technieker op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Bij de afdeling Projecten leer je wat belangrijk is als projectmonteur. Je gaat samen met je leermeester mee en aan de slag bij grote bedrijven zoals Shell, Total, Q8 en G&V brandstoffen en bent bezig met het installeren van ons innovatieve beveiligingsproduct (high-end oplossing).

Bij de afdeling Service & Maintenance leer je de kneepjes van ons vak van een Onderhouds- en Servicemonteur. Zoals het verrichten van reparaties aan producten, het oplossingen van storingen en het onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Daarnaast ga je ons product leren kennen. Op de afdeling Systeembouw worden de servers gebouwd en op de afdeling R&D zijn ze bezig met het ontwikkelen van de volgende softwareversies en coole nieuwe features en producten.

WAT VRAGEN WIJ VAN ONZE STAGIAIRES?
Je bent gedreven, enthousiast en gemotiveerd met een passie voor techniek! Je wilt graag werken bij een hard groeiende, innovatieve organisatie. Je voelt je prettig in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd en je collega’s je inzetten op waar je goed in bent.

Verder heb je of ben je:

  • Bezig met je 6e of 7e jaar BSO / TSO
  • Bereid om minimaal 1 tot maximaal 5 dagen per week aan de slag te gaan.
  • Een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken en een ‘hands on’ mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WIJ JE?
BigBrother biedt je de mogelijkheid op een stageplek bij een hard groeiende, innovatieve organisatie in de techniek. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je werkt met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die je ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om zo je carrière een flitsende start te geven!

Natuurlijk zorgen wij voor een passende vergoeding, de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen, baangarantie bij goed functioneren en werken in een jong, ambitieus en energiek team.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

 

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN?
Enthousiast? Stuur dan jouw gegevens naar hr@bigbrother.nl of solliciteer via onze eigen website www.bigbrother.nl.

Voor vragen kan je contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031-643196441 of met:

BigBrother BVBA
Terbekehofdreef 6-8, Wilrijk
T: +32 (0)3 87 08 888

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Antwerpen (BE)
Trefwoorden CCTV, techniek, beveiliging, petrol, retail

Contactgegevens

Contactpersoon Sanne van Lagen

Vestigingsplaats

Solliciteer