Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Onderhouds- en Servicemonteurs Regio Den Haag/Rotterdam

Plaatsingsdatum 08-03-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Den Haag/ Rotterdam Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Durf jij met jouw kennis en ervaring in elektronica en beveiligingstechnieken een grote rol te spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven als Shell, BP en Mediamarkt? BigBrother ontwikkelaar van gebruikersvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector zoekt:

ONDERHOUD- EN SERVICEMONTEURS (regio Den Haag / Rotterdam)

Wat ga je doen?
Jouw rol als Onderhouds- of Servicemonteur is groot! Jij zorgt voor de veiligheid van onze klanten. Dit doe je door het uitvoeren van preventief onderhoud of service aan onze beveiligingssystemen bij tankstations en winkels van retail ketens. Wij beveiligen onze klanten door middel van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole die door intelligente software wordt aangestuurd en steeds in ontwikkeling is.

Het is aan jou om bij onze klanten op locatie onze producten te controleren en waar nodig onderdelen te vervangen en reparaties uit te voeren. Daarnaast kan er sprake zijn van storingen, waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om deze op te lossen. Je werkt in dagdienst en bent bereid om, na een grondige opleidingsperiode, deel uit te maken van een 24h storingsploeg binnen een beurtsysteem op dag basis.

Wat bieden wij aan jou?
Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op werken bij interessante en gevarieerde opdrachtgevers, een goede teamsfeer en ruime zelfstandigheid. Natuurlijk sluit je ook aan bij ons jaarlijkse personeelsfeest, de barbecue, onze sinterklaas bijeenkomst en het kerst diner! Bovendien beseffen wij ons goed dat jij als monteur dagelijks bij onze klanten over de vloer komt en we horen dan ook graag jouw ideeën in hoe wij onze dienstverlening aan de klanten kunnen verbeteren!

In ons aanbod, waar je geen nee tegen kunt zeggen, kan je rekenen op:
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je wordt professioneel door mentor monteurs
  • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden.
  • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van de nieuwste technieken.

Wat vragen we van je?
Je herkent jezelf in termen flexibel, assertief en sterke motivatie. Onze monteurs werken zelfstandig, maar ook graag in teamverband. Wil je echt waarde toevoegen dan vinden wij dit ook bij je terug:

  • Je hebt een opleiding in de elektrotechniek;
  • Woonachtig in de regio Den Haag / Rotterdam;
  • Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en het aanleveren van een bewijs van goed gedrag is voor jou geen enkel probleem.

Daarnaast zou het helemaal mooi zijn als je al in het bezit bent van een MBV en VCA diploma en/of kennis hebt van beveiligingsinstallaties (camera-, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole), maar anders zorgen wij daarvoor als je bij ons in dienst komt!

Persoonskenmerken
Technisch, collegiaal, enthousiast, geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfstandig, sociaal, klantgericht, resultaatgericht en nauwkeurig.

Waar ga je werken?
BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties.

BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: Mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

BEVEILIG EN BEWAAK JIJ ONZE KLANTEN?

Heb jij alles in huis om als monteur bij BigBrother aan de slag te gaan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan nu via de volgende link:
https://bigbrother.heeft-vacatures.nl/onderhouds-en-servicemonteurs-regio-den-haag-rotterdam-den-haag-rotterdam/195479/0

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 06-43196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Overig
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden security, techniek, monteur, engineer, vca, beveiliging, mbv, tbv, inbraak, IP, CCTV, toegangscontrole

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer