Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Operations

Plaatsingsdatum 25-06-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Ede Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 40 Salaris -

Onze klanten rekenen op BigBrother om hen door innovatieve oplossingen verder te helpen. Efficiënter, met meer gemak en een grotere toegevoegde waarde. Zeker voor het beveiligen van hun winkels en benzinestations en ook steeds meer voor het fundamenteel veranderen en verbeteren van hun business. Dit betekent dat wij in alle opzichten een gezonde partner moeten zijn. Met Operations als het kloppend hart. Hier moet het geld verdiend worden en door excellente service de verwachting van de klant overtroffen worden. In de 24 uurs economie van onze klant is dit een uitdaging van formaat. Dit vraagt steeds meer creativiteit van ons zodat we onze klanten adequaat blijven bedienen.

Dit is jouw kracht. Jij stuurt de operatie aan. Onder jouw leiding zijn de teams continu in charge en lopen alle processen vlekkeloos. Hiervoor gebruik je niet alleen de beschikbare stuur informatie maar anticipeer je nadrukkelijk op wat komen gaat. Nieuwe oplossingen integreer je soepel en adequaat in de bestaande operatie. Met jouw visie en drive daag je de projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs uit om op alle vlakken te verbeteren. Ook werk je nauw samen met Directie, Sales, Innovation & Technologie en het dochterbedrijf in België om met een multidisciplinaire aanpak continu verbetering aan te bieden aan onze klanten. Als verantwoordelijke voor de operatie (totaal ca 35 FTE verdeeld over 5 teams) leg je vanzelfsprekend de lat hoog op vakmanschap en professionaliteit en loods je de operationele organisatie door de volgende groeifase. In deze cruciale rol zet jij de toon en geef je vorm aan de ambitie van BigBrother. Je bent strategisch adviseur van de directie op het gebied van de operationele aspecten van de bedrijfsvoering.

Je werkt nauw samen met je medewerkers en geeft samen met de andere managers sturing aan de organisatie. In deze functie waarin je lid van het Management Team bent rapporteer je rechtstreeks aan de Directie van BigBrother.

Op hoofdlijnen behoren de volgende taken en verantwoordelijkheden bij de rol:

 • Door inspirerend leidinggeven, coachen en begeleiden ontwikkelen van je team. Hierbij stuur je op resultaat, kwaliteit, samenwerking en verbinding.
 • Verder uitbouwen van een commerciële mindset binnen Operations en actief inspelen op de kansen.
 • Het inzetten van nieuwe technologie om bijvoorbeeld hogere remote engineering te bereiken.
 • Permanente toetsing van de performance van het OPS team en tijdig in gang te zetten acties t.b.v. verdere organisatieontwikkeling.
 • Vanuit de operationele data uitbouwen van business relaties en omzetten in groei.
 • Key account relaties uitbouwen door middel van meerjarige herinvesteringsplannen.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
We vragen natuurlijk veel van je en jij durft veel van je mensen te vragen. Je begrijpt als geen ander de ondernemer. Je bent analytisch sterk, kijkt van nature vooruit en durft grenzen te verkennen. Door jouw kennis en persoonlijkheid ben je op alle niveaus een goede gesprekspartner en een stevige manager. Van nature ben je sterk in plannen en organiseren. Je laat je afdeling niet beheersen door de waan van de dag maar bent de omstandigheden voor door een proactieve en doortastende managementstijl. Je bent een onafhankelijke denker, gericht op excellente kwaliteit, ontwikkeling, groei en resultaten. Je zoekt samenwerking en verbinding, niet alleen met je team maar met je hele omgeving. Je hebt boven alles een sterke business sense en houdt van aanpakken. Anderen beschrijven je als een resultaatgerichte, enthousiasmerende persoonlijkheid met een hands-on, hardwerkende can do mentaliteit. Je wordt gezien als leider en voelt je comfortabel in een veeleisende management positie waarbij je op feiten en cijfers stuurt.

Verder heb je of ben je:

 • Een afgeronde academische opleiding in een relevante richting bijvoorbeeld technische bedrijfskunde.
 • Circa 5 jaar ervaring in het vakgebied operatie bij een aansprekende service verlenende organisatie.
 • Ruime ervaring in het aansturen en verbeteren van service gerichte teams.
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement en operationele planningen.
 • Aantoonbare kennis van diverse operationele processen zoals logistiek, inkoop, facturatie en planning.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden op alle niveaus in de Nederlandse en Engelse taal. De Franse taal is een plus.
 • Sterke analytische vaardigheden.

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

De kans om in een zeer uitdagende rol een stempel te drukken op de ontwikkeling binnen de wereld van digitale, multifunctionele beveiligingsproducten. Daarbij heb je de ruimte om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie en de mensen. Hierbij krijg je veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Tot slot alle faciliteiten om prettig te kunnen werken zoals een laptop, telefoon en een lease-auto.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer +31643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden manager, service, projectmanagement, technische bedrijfskunde, OPS, Key account

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer