Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR Assistant

Plaatsingsdatum 23-04-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Ede Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Ben jij een verbindende sterke persoonlijkheid met executiekracht die vooruit denkt en continu wil verbeteren? Dan is BigBrother op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?
Jij geeft vorm en inhoud aan een brede rol. HR binnen BigBrother moet nog beter op de kaart gezet en uitgebouwd worden. Vanuit een dienstverlenende en servicegerichte benadering ondersteunt HR de organisatie. Hierbij past een delivery met een hoge kwaliteit. Dat wordt jouw verantwoordelijkheid. Je hebt een centrale rol waarbij je de Manager HR ondersteunt en uitvoering geeft aan het HR beleid. Dit betekent coördineren, operationaliseren en optimaliseren van de HR dienstverlening. Jij zorgt voor de accurate en effectieve afhandeling van de diverse praktische en administratieve zaken binnen HR. Daarnaast fungeer je als 1e aanspreekpunt voor de organisatie m.b.t. standaard/algemene HR-vragen. Als je de basis goed op orde hebt kun je groeien in het HR vakgebied en meerdere taken oppakken. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de HR Manager. Samen vormen jullie HR van BigBrother.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
We vragen natuurlijk veel van je. Deze rol vraagt vele talenten: initiëren, coördineren maar ook uitvoeren, sturen en controleren. Moeiteloos hou je vele ballen in de lucht en ben je op de hoogte van de zaken die spelen bij HR en in de organisatie. Je bent een kei in office en kan goed met meerdere (HR) programma’s werken. Je bent analytisch sterk, voelt zaken ook goed aan, denkt mee wat er nodig is en voorziet hierin. Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je oog voor details en ben je stressbestendig. Betrouwbaarheid en discretie zijn voor jou vanzelfsprekend. Anderen omschrijven je als iemand met humor, pit, een stevige persoonlijkheid. Je toont veel initiatief, bent leergierig en proactief in je handelen. Je voelt je thuis in een hectische en een dynamische omgeving.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting Human Resource Management.
  • Tussen de 1 en ca. 3 jaar relevante werkervaring.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse taal. Frans is pré.

WAT BIEDEN WIJ JE?
Deze centrale rol garandeert een afwisselende HR baan in een jong, dynamisch, innovatief en stabiel groeiend bedrijf met een erg aangename can do mentaliteit. Een baan waarin je talenten worden uitgedaagd en die een basis legt voor het uitbouwen van een carrière binnen HR. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Een prettige en informele werksfeer op een ambitieuze en energieke afdeling. Vanzelfsprekend kun je bij deze uitdagende functie rekenen op goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

 

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

Enthousiast? Reageer dan via de 'solliciteer' button.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden personeel, hr,

Contactgegevens

Contactpersoon Loes van de Bovenkamp

Vestigingsplaats

Solliciteer