Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Administratief Medewerker Facturatie

Plaatsingsdatum 25-10-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Ede Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FACTURATIE (0,6 FTE)

Heb jij net je (Technische) mbo-opleiding afgerond en wil jij je carrière starten in een enthousiast en professioneel team? Dan is dit de baan voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker facturatie ben je primair verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden op het gebied van facturatie. Deze facturatie komt voort uit de door BigBrother verrichte service en onderhoud. Dit doe je in een team van enthousiaste professionals van de afdeling service en maintenance.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

We vragen natuurlijk veel van je. Je bent gestructureerd en accuraat en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent daadkrachtig, energiek en weet van aanpakken. Ook ben je bereid om jezelf door te ontwikkelen en uit te dagen. Je voelt je thuis in een hectische en een dynamische omgeving.

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent accuraat;
  • Je bent administratief sterk.

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Je komt terecht in een jong, dynamisch, innovatief en stabiel groeiend bedrijf met een erg aangename can do mentaliteit. De afdeling operations bestaat uit ongeveer 10 personen op kantoor. Wij bieden uitgebreide opleiding en training waardoor je je kunt ontplooien en bieden de mogelijkheid tot doorgroeien. Je kan rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441
De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Administratie, facturatie, starter

Contactgegevens

Contactpersoon Sanne van Lagen

Vestigingsplaats

Solliciteer